Västkustfilé - Förädlat glutenfritt
Västkustfilé
 
7 april 2015

Förädlat glutenfritt

Sprödbakade filéer av högsta kvalitet och med knaprig yta. Fria från gluten och laktos samt förstekta för snabb servering i storkök och restaurang. Gott och nyttigt för alla!


Fisk är alldeles för gott och nyttigt för vi ska lämna någon utanför. En knaprigt panerad filé kan vara en ren njutning. Vi har lång erfarenhet av att utveckla gluten- och laktosfria produkter och gör aldrig avkall på smaken.

Med vår serie gluten- och laktosfria filéer kan även den som är gluten- eller laktosintolerant med gott samvete avnjuta en god, sprödbakad fiskfilé.

 

Vårt sortiment möter de hårdaste kraven från Livsmedelsverket och kan därför benämnas som "fritt från gluten, mjölk, soja och ägg". Självklart har det samma höga kvalitet som alla våra fiskrätter.

MSC-märkt och variationsrikt

Våra gluten- och laktosfria filéer är alla gjorda på MSC-certifierad fisk, vilket innebär att den kommer från hållbart fiske. Dessutom finns den i flera smakrika varianter så att även de som inte kan äta gluten eller laktos får olika alternativ att välja bland. Vi kan leverera i större volymer för storkök och restaurang.

 

Välkommen att prova!
 

Läs mer om våra produkter