Västkustfilé - Förädlad kvalitet
Västkustfilé
 
7 april 2015

Förädlad kvalitet

Vi utvecklar alla våra fiskprodukter från grunden. Dels från egna idéer med hjälp av vår egen kock, dels efter tips och smakråd från våra kunder. Merparten innehåller MSC-fisk.


Västkustfilé har lång erfarenhet av produktutveckling och en rik variation på våra förädlade fiskprodukter. Från noggrant framtagna fiskrätter, kompletta med tillbehör och smakrika såser, till stora volymer till storkök och dagligvaruhandel. Våra kunder finns både i butiken runt hörnet och bland stora matgrossister runt om i Europa.

Olika kunder, samma höga krav

Även om våra kunder och våra fiskprodukter skiljer sig åt utgår vi alltid från våra egna, högt ställda krav på kvalitet och produktion. Med en stor och flexibel produktionslinje kan vi snabbt ställa om och leverera med hög kapacitet. Vare sig fisken ska dukas fram på middagsbord i Halland eller levereras till en restaurang i Tyskland.

Varberg är vår hemmahamn

Med egen kock, gedigen produktutveckling och smakråd från våra kunder har vi vuxit från lokal aktör till komplett leverantör, med kunder i många länder. Basen och vår naturliga hemmahamn kommer ändå alltid vara Varberg och västkusten. Det var ju här allt började för snart 40 år sedan.

 

Läs mer om våra produkter