Västkustfilé - Utveckla ditt sortiment med oss
Västkustfilé
 

Utveckla ditt sortiment med oss

Vi har stora möjligheter att tillföra ditt sortiment nya konkurrenskraftiga produkter. Innovationsandan är stark inom företaget. "Ingenting är omöjligt" är ett motto vi återkommer till gång på gång.

På utvecklingsavdelningen skapas nya koncept och smaker. Vi upptäcker snabbt trender och arbetar nära våra kunder för att ta fram det som efterfrågas på marknaden.

Vårt utvecklingsarbete är långsiktigt. Vi har tålamod och genomför det vi startar. 
Det ger ett resultat med hög kvalitet och nöjda kunder.

Ekologiskt, glutenfritt och få tillsatser

Idag arbetar vi mycket med att utveckla fler ekologiska produkter. Vi verkar för att råvarorna kommer från ekologiskt uthålliga bestånd och fiskas på ett ansvarsfullt sätt.  Minimering av tillsatser i våra produkter, t.ex. " E-nr", är ett annat viktigt arbete.


Vårt glutenfria sortiment möter de högsta kraven från Livsmedelsverket. Vi uppfyller även kraven för viktiga ekologiska certifieringar. Se certifieringar

Nyttiga och snabba måltider 

Efterfrågan på produkter med större andel fisk och mindre andel panad ökar. Vi har tagit fram nyttiga måltider med hela 80 % fisk, 20 % panad och inga tillsatser.


Vi har utvecklat konceptet Ready-To-Eat (RTE). Det är färdiglagade produkter som gör det enkelt att njuta av fisk. Tina upp och ät måltiden kall eller uppvärmd.


RTE och nyttiga måltider hittar du i vårt stora sortiment.  Se våra produkter